Työntekijämme

Ivana Nguyen

Kauneusalan yrittäjä, erikoistunut pigmentointeihin

Olen toiminut yrittäjänä koko aikuisiän. Olen käynyt Ressun lukion ja myöhemmin valmistunut ammattikorkeakoulusta matkailualan restonomiksi. Kansainvälisen kokemukseni myötä ymmärrän, että kauneusalalla ollaan vielä Suomessa paljon jäljessä ja siksi täydennän kauneusalan osaamistani käymällä kursseja ulkomailla ja tuon samalla uusia kauneudenhoitoalan trendejä Suomeen. Olen perehtynyt ulkomailla erityisesti omaan erityisosaamisalueeseeni eli pigmentointeihin liittyviin asioihin, mutta myös kaikkiin muihin palveluihin, joita Blossom Beauty tarjoaa. Pidän tärkeänä sitä, että myös kaikki yrityksessä työskentelevät työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja päivittävät jatkuvasti osaamistaan.

Olen erikoistunut tekemään kulmia microblading-tekniikalla sekä Nano-pigmentointeihin, joilla tehdään huulten, silmänrajausten sekä kulmien kestäviä pigmentointeja. Kulmakarvat ovat minulle oma intohimo ja olenkin käyttänyt suuria määriä aikaa harjoitellakseni täydellisten kulmien tekemistä microblading-sekä nano-pigmentointitekniikoilla. Suunnittelen aina microblading- sekä pigmentointityöt yksilöllisesti huolella ja ajan kanssa yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos olisi varmasti mieluinen asiakkaalle.  Annan mielellään suosituksia ja ehdotuksia asiakkaalle, mutta lopullisen päätöksen esimerkiksi pigmentin sävyistä ja kulmien muodosta tekee aina asiakas.

Valeria Hassinen

Terveydenhoitaja ja kosmetologi

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja kosmetologi. Luonteeltani olen sosiaalinen, positiivinen, puhelias, lämminhenkinen ja välittävä.  Teen työkseni kasvo- jalkahoitoja, erilaisia hierontoja, mikroneulaushoitoja ja korvahuuhtelua.